Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18127 niezalogowanych)
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Jesli ktoras z dziewczyn jest chetna na tipsy zelowe ja robie tylko nie teraz.. dlugie siedzenie to nie dla mojego kregoslupa..ale jak urodze i dojde do siebie to zapraszam
co do fryzjerki podalam nr do jednej tylko w innym temacie jesli komus potrzebna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
ja bym poprosila o nr telefonu
napiszcie mi ile kosztuje mniej wiecej usluga pt balejaz 2 kolory na dlugie wlosy???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Witajcie
No widzę,że topik się rozwija pozytywnie Kurcze dziewczyny jak ja już bym chciała lato,przez tę pogodę to tylko siedzę w domu bo nie ma co robić i wegetuje wrr
Ja osobiście tu nie korzystam z usług(mam nadzieje,że nie jestem sama) w jakichkolwiek salonach,bo jak dla mnie to jest za drogo,ale zaś jak zjeżdzam do Polski to sobie troszkę odbijam swoje zaniedbania wobec swojej osoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
ja tez kozystalam z okazjo jak bylam w PL tp katalam po kosmetyczkach i fryzjerach..ale teraz w lipcu bedzie rok jak i ebede u fryzjera i muusze koniecznie odwiedzic kogos z nozyczkami i farba ...
na pogode nei am co narzekac bo poki ci nie pada a w bergen lubi czesto i gesto padac..a lato faktycznie przyjemne ale szybko sie konczy...ja lubie wiosne kiedy wszystko paczkuje i takie swieze powietrze sie robi :-D
pozdrawiam...
Basiu co u Ciebie?
Pychulek jak sie czujesz?
ps mam dwojke dzieci 4 latka i 4 miesiace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
dzieki za numer...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
czesc ,na kiedy masz termin porodu,synciu sie przekrecil czy nadal nie ? ja mam termin na 14 a maly jak na zlosc lezy posladkowo ehhh.co do wielkich rozmiarow ciazowych to ja przytylam w kazdej ciazy ponad 3dychy wiec tym sie nie martw,szybko zejdzie pozdrawiam aneta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
ehh nie namazalam do kogo pytanie oczywiscie do pychulkia moze sa jeszcze jakies dziewczyny z okraglym brzusiem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
BASIA S
(basiulka)
Nowicjusz
Witam!!jesli chodzi o fryzjera tez chodze tu do polki!jestem zadowolona!Podcinam pazurki i ewentualnie delikatnie cieniuje!Pasemka robilam w polsce,bo tu raczej musialabym miec swoja farbe a ja sie nie znam ktora bylaby najlepsza, na pasemki wiec daruje sobie! NIE MOGE doczekac sie ciepelka!wiecej slonca!i wogole przyjemniej!az sie chce zyc!!na W kwiecien licze juz na pierwszego grilla!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
Bsiulko przychylam się do twojej wypowiedzi,także chciałabym aby było już ciepło i dobry pomysł z tym grilem...
Może by tak człowiek spotkał się na grila,posiedziałby pogadał wypiło by się po jakimś piwku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
marcin aneta napisał:
ehh nie namazalam do kogo pytanie oczywiscie do pychulkia moze sa jeszcze jakies dziewczyny z okraglym brzusiem??

Co do okrągłego brzuszka to ja chciałabym bardzo zajść w ciąże,lecz jeszcze muszę troszkę odczekać wrr
Bo pierwsze straciłam,a teraz byłabym już w 9mcu tak jak Wy..
Ale ja się nie poddam!!!
Życzę powodzenia 3maj się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok